ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2024-25

 peiramatika sxoleia

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Πειραματικού Σχολείου Σερρών «Κων/νος Καραμανλής» προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις:

 

 

Για την Α τάξη έξι (6) θέσεις μαθητών (αγόρια)

Για την Β τάξη δύο (2) θέσεις μαθητών (αγόρια)

Για την Ε τάξη τρεις (3) θέσεις μαθητριών (κορίτσια)

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024, έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 κατά τις ώρες 9:00-13:00.

 Απαραίτητα δικαιολογητικά

- αίτηση κηδεμόνα  που διατίθεται στο Σχολείο με υπογραφές και στοιχεία και των δύο γονέων   

- φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας κηδεμόνα

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:00, με ευθύνη των οργάνων διοίκησης της σχολικής μονάδας και του οικείου ΕΠ.Ε.Σ., από επιτροπή των αιτουμένων γονέων και παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου Διδασκόντων στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου.

Όσον αφορά την κλήρωση:

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι γονείς των μαθητών και των δύο φύλων(αγόρια και κορίτσια) με προτεραιότητα στο φύλο των μαθητών για το τμήμα που προκηρύσσεται η θέση. Αν π.χ. για τη Γ τάξη η θέση που προκηρύσσεται είναι ένα αγόρι και οι αιτήσεις που θα υποβληθούν είναι για 2 αγόρια και 3 κορίτσια τότε κατά προτεραιότητα θα γίνει για τα αγόρια μόνο.

Αν για τη Γ τάξη δεν υπάρχουν αιτήσεις για αγόρια και υπάρχουν αιτήσεις μόνο για κορίτσια τότε στην κλήρωση που θα γίνει θα κληρωθούν οι θέσεις για τα κορίτσια.

ΤΟ ΕΠΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΡΑΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΚΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΓΚΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ