Back to Top

Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών

"Κων/νος Καραμανλής"

posticon Χαιρετισμός 3

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

schoolΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"

Δράσεις σχολείου, Εκπαιδευτικό υλικό, Εκπαιδευτικές εφαρμογές

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών «Κων.Καραμανλής». Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε το σχολικό έτος 2010-2011 με σκοπό να αποτελέσει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο σχολείο και την τοπική κοινωνία, ανάμεσα στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Ευχόμαστε η περιήγησή σας σ’ αυτήν να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το σχολείο μας, τις δραστηριότητές του, τα εκπαιδευτικά του προγράμματα και τις εκδηλώσεις του. Ακόμη να αποτελέσει μοχλό βελτίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος πάντα των μαθητών μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε οποιαδήποτε πρότασή σας για τη βελτίωση της ιστοσελίδας μας.
Η ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεται καθημερινά.

Όλες οι εφαρμογές που δημοσιεύονται τρέχουν και σε tablet ή σε smartphone.

Για να κάνετε την περιήγηση σας πιο εύκολη στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιείστε τη μηχανή αναζήτησης που βρίσκεται στο κεντρικό Μενού με τίτλο "Αναζήτηση". Μπορείτε π.χ να πληκτρολογήσετε την ενότητα κάποιου μαθήματος,του σχολείου μας ή μιας εκδήλωσης με τόνο.

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ                                     Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

           Σπύρος Κυριαζίδης

posticon Διευκρινιστικές οδηγίες για την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επειγον! Διευκρινιστικές οδηγίες για την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021

 

Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις σχολικές μονάδες (Δημοτικά Σχολεία) στις 8.15 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου που θα περιλαμβάνει:
 Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων
προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
 Επεξήγηση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί
(Φ.7/117703/Δ1/9-9-2020)
 Διανομή μάσκας ανά μαθητή
 Ιδιαίτερη έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
 Διανομή των ατομικών δοχείων νερού/ παγουριών ανά μαθητή
 Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς ανά θρανίο
 Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας

posticon ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21

TON ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΠΟΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

posticon ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2008

BASO APOXAIRETISMOS

 

Αποχαιρετούμε την υποδιευθύντρια του σχολείου μας κ. Βασιλική Γαλάνη, μια άξια και ικανή συνάδελφο, αλλά και ένα καλό άνθρωπο  που στήριξε το σχολείο μας σε όλες του τις δράσεις βελτιώνοντας συγχρόνως την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας βάζοντας τη δική της προσωπική πινελιά παντού. Ως διευθυντής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών "Κωνσταντίνος Καραμανλής" την ευχαριστώ για το οργανωτικό της πνεύμα και τις πολύτιμες συμβουλές της κατά τη διάρκεια της θητείας της στο σχολείο μας. Βάσω σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να είσαι δραστήρια και δημιουργική στη νέα σου ζωή. Θα σε θυμόμαστε πάντα!

 

Διαβάστε περισσότερα: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

posticon Τελετή αγιασμού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών για το σχολ. έτος 2020-21

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τελετή αγιασμού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών για το σχολ. έτος 2020-21

agiasmos 20 21

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός, για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικήτα, πατέρα Αναστάσιο.

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 οι μαθητές/τριες της Α τάξης θα προσέλθουν στις 10:30 π.μ. και των υπολοίπων τάξεων στις 10:45 πμ. Τους μαθητές/τριες θα υποδεχθούν και θα συνοδεύσουν στις αίθουσές τους οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, ενώ οι γονείς θα παραμείνουν εκτός του αύλειου χώρου. Ο Αγιασμός θα τελεστεί στο αίθριο του σχολείου και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί τους. Μετά τη λήξη του Αγιασμού θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων από τον διευθυντή όσον αφορά στα μέτρα πρόληψης που προτίθεται να λάβει το σχολείο για την ασφάλεια των μαθητών/τριών και στη συνέχεια οι μαθητές μπορούν να αποχωρήσουν.

Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΚΥΑ ΥΠΑΙΘ_ΦΕΚ Β 3780 η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. Παρακαλείσθε να μεριμνήσετε για τη χρήση της από τους μαθητές κατά την προσέλευσή τους.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου εύχεται σε όλους

Καλή Σχολική Χρονιά

 

 

posticon Κατάθεση ενστάσεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών κατά των προσωρινών αξιολογικών πινάκων ενώπιον του Ε.Π.Ε.Σ του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κατάθεση ενστάσεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών κατά των προσωρινών αξιολογικών πινάκων ενώπιον του Ε.Π.Ε.Σ του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Ε.Π.Π.Σ. για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία και τα Πειραματικά Σχολεία (ΑΔΑ: ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ/Α.Π. 75/ΕΕΠΠΣ/1-7-2020) οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των προσωρινών αξιολογικών πινάκων ενώπιον του ΕΠ.Ε.Σ. του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών από την Τετάρτη 15/7 2020 έως την Παρασκευή 17/7/2020 στις 15:00.

Η εξέταση των ενστάσεων θα γίνει από το ΕΠΕΣ και οι αναμορφωμένοι πίνακες θα αναρτηθούν   στην ιστοσελίδα του Σχολείου, της ΠΔΕ και της Ε.Ε.Π.Π.Σ. την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στις 12:00.

 

Ηλεκτρονική διεύθυνση του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών: mail@dim-peir-serron.ser.sch.gr 

 

 

posticon ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΩΝ

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΩΝ

 

Παρακαλούνται οι γονείς των κληρωθέντων μαθητών να επικοινωνήσουν με τα Δημοτικά Σχολεία που εγγράφηκαν τα παιδιά τους έτσι ώστε να παροσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την εγγραφή των παιδιών τους.

posticon Αναμορφωμένη προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 με αποσπάσεις διάρκειας ενός σχολικού έτους.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αναμορφωμένη προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2020-2021 με αποσπάσεις διάρκειας ενός σχολικού έτους.

 

Η Επιστημονική Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.) προκηρύσσει την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα σε Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.), ύστερα από αίτημα των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) ή του Διευθυντή ή του Προϊσταμένου του ΠΣ ή ΠΕΙ.Σ  εφόσον δεν έχει συγκροτηθεί το ΕΠ.Ε.Σ

 

Διαβάστε περισσότερα: Αναμορφωμένη προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα...

posticon ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21 ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΏΝ

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21 ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΏΝ

ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2020-21 ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΣΕΡΡΏΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

posticon Κατάσταση υποψηφίων μαθητών της Α τάξης για εισαγωγή στο Πειραματικό Δημ. Σχολ. Σερρών

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κατάσταση υποψηφίων, μαθητών της Α τάξης για εισαγωγή στο Πειραματικό Δημ. Σχολ. Σερρών για το σχολ. έτος 2020-21, σύμφωνα με τον κωδικό της αίτησης του γονέα

 

Διαβάστε περισσότερα: Κατάσταση υποψηφίων μαθητών της Α τάξης για εισαγωγή στο Πειραματικό Δημ. Σχολ. Σερρών

Τελευταία νέα