Παγκόσμιες ημέρες δράσης-Global Action Days

 

global action days

 

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Τραγούδα Κατερίνα

 

Οι Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης (Global Action Days) είναι ένα κάλεσμα προς όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο να είναι ενεργοί και να μοιραστούν τις ενέργειές τους για να είναι πιο βιώσιμοι στον σύγχρονο κόσμο μας. Μέσω των αναρτήσεων και φωτογραφιών εμπνεόμαστε και γινόμαστε μέρος της αλλαγής που χρειάζεται αυτός ο κόσμος!

 

Οι μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών δεν μπορούσαν παρά να λάβουν και φέτος μέρος στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης 2024 (GlobalActionDays 2024 ). Υλοποίησαν δράσεις, ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις εργασίες που τους ανατέθηκαν με σκοπό να μάθουν να αντιμετωπίζουν άμεσα την κλιματική αλλαγή, την απώλεια , δημιούργησαν υπέροχες eco-κατασκευές και εξέφρασαν την αγωνία τους για έναν καλύτερο πλανήτη. Go Green!

drasi gia ti gi

1ος στόχος: Προετοιμαζόμαστε για την κλιματική αλλαγή με βιοοικονομία

2ος στόχος: Προετοιμαζόμαστε για την κλιματική αλλαγή μέσω τροφίμων (Μια εβδομάδα με υγιεινά γεύματα χαμηλών εκπομπών άνθρακα!)

3ος Στόχος: Προετοιμαζόμαστε για την κλιματική μέσω κυκλικής οικονομίας

Υπερσύνδεσμος:

https://issuu.com/katerina.trag/docs/preparing_for_action

(Το κίνημα Global Action Days της FEE καταδεικνύει πώς μεμονωμένες ενέργειες, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές φαίνονται, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη δική μας και την ευημερία της Γης μας.)

https://www.fee.global/global-action-days-2024)