Επίσκεψη των μαθητών των Ε και Στ τάξεων του σχολείου μας στο 4ο Λύκειο Σερρών για την παρακολούθηση τμητικής εκδήλωσης για τη Σερραία αστροφυσικό κ. Βίκυ Καλογερά

kalogera8

 

Εκπαιδευτικοι: Σουργουτσίδου Όλγα, Λεπτοκαρίδου Ελισάβετ

 

 

 

 

Την Δευτέρα 21/9/2018 ομάδα μαθητών της Ε και Στ τάξης επισκέφθηκε το 4ο Λύκειο Σερρών για να παρακολουθήσουν την τιμητική εκδήλωση για τη Σερραία αστροφυσικό κ. Βίκυ Καλογερά. Δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να συνομιλήσουν με αυτή τη λαμπρή επιστήμονα.
Της πρόσφεραν μια κάρτα φτιαγμένη από τους ίδιους, ένα χειροποίητο περιφεραιο που συμβολίζει ένα ζεύγος μαύρων τρυπών που θυμίζει τη μεγάλη ανακάλυψή της για τα βαρυτικά κύματα και το βιβλίο τοπικής ιστορίας του Ν. Σερρών στο οποίο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί του σχολείου μας για να της θυμίζει τις ρίζες της. Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση από τα παιδιά για αυτή την επαφή αλλά και από την ίδια. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Λυκειάρχη και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Λυκείου Σερρών που πρόσεξαν ιδιαίτερα τους μικρούς μας μαθητές. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Ζήση Μανδηλιώτη του φώτο κλικ για την παραχώρηση των φωτογραφιών.