Λειτουργία Σχολών Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Σερρών «ΟΑΣΙΣ».

oasis

 

Αφού σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία Σχολών Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Σερρών «ΟΑΣΙΣ» κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους .

 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Σερρών «ΟΑΣΙΣ», που λειτουργεί στο Νομό Σερρών εδώ και 18 περίπου χρόνια και καθ΄όλη τη διάρκεια συνεργάζεται στενά με τη Δ/νση Π/βάθμιας Εκπαίδευσης , το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και τις σχολικές μονάδες,    σχεδιάζει να υλοποιήσει έναν ακόμα βιωματικό κύκλο εκπαίδευσης για Γονείς με παιδιά στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία.

Στόχος των Σχολών Γονέων είναι η υποστήριξή τους στο γονεϊκό τους ρόλο, η διαπραγμάτευση θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή τους σχέση με τα παιδιά τους και τυχόν δυσκολίες που καλούνται να διαχειριστούν, η βελτίωση της επικοινωνίας, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, τα όρια και η θέσπισή τους  κ.α.  Οι ομάδες γονέων θα λειτουργήσουν απόγευμα, αλλά και πρωϊ, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον.

 

Για οτιδήποτε χρειαστεί μπορούμε να είμαστε σε επικοινωνία είτε στο τηλ. 2321 0 53222 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kp-oasis@otenet.gr

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Για την Επιστημονική Ομάδα

Φανή Καραγκιόζη, Ψυχοπαιδαγωγός