Την Τετάρτη 12/11/14 επισκέφθηκαν το Πειραματικό Σχολείο Σερρών 3 μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής  Μακεδονίας με επικεφαλής τον πρόεδρο, κύριο Μάκη Κρεμμύδα. Σκοπός της επισκέψεώς τους ήταν ο δανεισμός 3 μηχανών Braille για την υποστήριξη της δράσης «Αφής Μαθήματα» που διεξάγεται στο σχολείο μας κατά το τρέχον σχολικό έτος και αφορά στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών της Α/θμιας  Εκπ/σης Ν.Σερρών στην εκμάθηση της γραφής Braille, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη δασκάλα, Μαρία Ζερβάκη. Επίσης συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις της Π.Ε.Τ.Α.Μ., τόσο με μαθητές, όσο και με εκπαιδευτικούς προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν για θέματα που αφορούν στα άτομα με ολική ή μερική τύφλωση. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα ανακοινωθούν εγκαίρως μέσω της  ιστοσελίδας του σχολείου μας  και της  Δ/νσης  Α/θμιας εκπαίδευσης,  σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου και της υπεύθυνης εκπαιδευτικού, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής  Μακεδονίας και προσωπικά στον πρόεδρο, κύριο Μάκη Κρεμμύδα για την αμέριστη συμπαράστασή του, υλική και ηθική στην υποστήριξη της δράσης μας.

braile