Το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του σχολείου μας για την Πέμπτη 12/6/2014:

 

 

Επίσης στην εκδήλωση είναι  καλεσμένοι και οι μαθητές  που θα φοιτήσουν στην Α τάξη το επόμενο σχολ. έτος 2014-15.

 

 

Αποχαιρετισμός των μαθητών του Στ΄1 τμήματος

Πάνε έξι χρόνια, που είμαστε μαζί

και τώρα θα χαράξουμε μια νέα διαδρομή.

         Αυτά τα έξι χρόνια που πέρασαν θα μας μείνουν αξέχαστα, γιατί είδαμε για πρώτη φορά πώς είναι να έχεις πραγματικούς φίλους! θυμόμαστε ακόμα σα χτες τη μέρα που πρωτοήρθαμε σε αυτό το σχολείο. Μας φαίνονταν όλα τόσο άγνωστα και περίεργα. Όμως ο καιρός πέρασε τόσο γρήγορα! Υπήρξαν χαρές, λύπες, συγκινήσεις και τσακωμοί. Εμείς θέλουμε να θυμόμαστε και τις καλές και τις κακές στιγμές, γιατί αυτές μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους.  

     Παλιότερα ευχόμασταν να δημοτικό. Σήμερα όμως μας διακατέχει μια γλυκιά μελαγχολία. Δυστυχώς σε λίγο οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά οι καρδιές μας θα είναι πάντα ενωμένες. Απομένουν δύο μήνες για το γυμνάσιο. Για μας θα είναι όμως μια καινούρια αρχή.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δασκάλους μας που μας πρόσφεραν τα απαραίτητα εφόδια για να χτίσουμε τη ζωή μας. Σας αποχαιρετάμε με αγάπη. Εμείς τώρα φεύγουμε από εδώ, αλλά εσείς θα μείνετε χαραγμένοι στην καρδιά μας για όλη μας τη ζωή.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αποχαιρετισμός εκπαιδευτικών

Μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού χθες, αφήνετε σήμερα αυτή τη βαθμίδα εκπ/σης μετακομίζοντας στο Γυμνάσιο. Μπροστά σας ανοίγονται καινούριοι ορίζοντες και σεις τους αντικρίζετε με θάμβος, με δέος, με ένα άγγιγμα πόνου για κάποιους αποχωρισμούς...

Γιατί σας παρακολουθούν με στοργή και λαχτάρα πολλά μάτια, κάποιων που το βλέμμα έχει σφραγίσει η πείρα, που ανταμώνει με την αγάπη και αντιφεγγίζει στα μάτια ενός πατέρα, μιας μάνας, ενός δασκάλου.

Αγαπητά μας παιδιά! Να είστε καλοτάξιδοι στης ζωής το ταξίδι.

Ευχή μας την πορεία σας να μην την ταράξει τρικυμία καμιά. Κι αν έλθει, μη φοβάστε! Μπορείτε να κρατήσετε την πυξίδα σας αμετάθετη, τη γραμμή πλεύσεως σταθερή.

Βάλτε στο τιμόνι σας τιμονιέρη το Θεό, επικαλεστείτε τον σε στιγμές δυσκολίας, αμφιβολίας, κοπώσεως. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Αγαπητά μας παιδιά. Μην ξεχάστε ποτέ τα όμορφα χρόνια που ζήσατε σ’ αυτό το απάνεμο λιμάνι, στο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών «Κων/νος Καραμανλής», στο σχολείο σας.

Να θυμάστε με ευγνωμοσύνη αυτούς που σας στάθηκαν, που σας έμαθαν γράμματα, που σας συμβούλευσαν, που στάθηκαν κοντά σας, τους δασκάλους σας!

Κι ας είναι αυτό το σχολείο το σημείο αναφοράς σας σε κάθε στιγμή, χαράς ή λύπης.

Καλό σας ταξίδι!

 

 

Διαβάστε επίσης: